Welkom


Welkom op de website van Shiatsupraktijk San Qi van Sylvia Versteege.

De Shiatsupraktijk ben ik begonnen omdat mijn toenmalige Duitse Herder in 1993 een aantal klachten had. Bij de reguliere dierenarts werd geen duidelijke oorzaak gevonden. Zodoende kwam ik met mijn hond bij een homeopathische dierenarts terecht.
Hoewel ik daar sceptisch tegen over stond, ik 'geloofde' er niet in.

Wonder boven wonder was de hond binnen drie weken zo goed als klachtenvrij, wat hem uiteindelijk heeft gered. Mijn interesse was gewekt!!

Zelf kwam ik maanden later bij een Shiatsutherapeut terecht. Wederom met verbluffend resultaat. Juist in die tijd werd ik werkloos. Er was geen twijfel meer mogelijk: Ik ging zelf Shiatsu studeren!

In mei 2001 ging mijn eigen Shiatsupraktijk San Qi van start. Tot op de dag van vandaag mag ik wel zeggen dat deze praktijk succesvol verloopt. San Qi betekent: beweeg energie. Zo is het logo ook ontstaan. Het Yin-Yang teken met daarin het Qi (energie)teken en daarbovenop een hand. De hand staat voor de druk die je bij Shiatsu uitoefent.

Steeds weer haal ik er veel voldoening uit als ik zie wat er met Shiatsu te bereiken is én tot aller tevredenheid van de patiënten.

Hierbij wil ik overigens wél benadrukken dat het niet om Shiatsu alleen gaat, maar ook de combinatie met de reguliere geneeskunde, die héél goed mogelijk is.


Shiatsupraktijk San Qi | Mesdagstraat 15, 6921 MR Duiven | Tel: 0316 - 266 222 | Mobiel: 06 - 449 268 11 | info@shiatsupraktijksanqi.nl