header

Welkom


Welkom op de website van Sylcar van Sylvia Versteege.

Vanaf mijn jeugd ben ik al bij de paarden te vinden. Zelf heb ik recreatief gereden, grondwerk gedaan en cursussen lichaamstaal met paarden, TTouch, meridiaanleer en connectiesensor gevolgd.

Vanuit mijn passie voor paarden en de problemen die ik tegenkwam op stal ontstond de behoefte om naast de humane praktijk www.shiatsupraktijksanqi.nl ook een praktijk voor paarden op te starten, wat heeft geresulteerd in SYLCAR shiatsutherapie voor ruiter en paard.

Aangezien ruiter en paard een twee-eenheid moeten vormen en samen in balans moeten zijn, kunnen de blokkades van zowel de ruiter als het paard elkaar in de weg zitten.

Tijdens mijn Tsi-Mo acupunctuur opleiding heb ik een specifieke polsdiagnostiek geleerd waarbij ik via de pols van de ruiter de pols van het paard kan voelen. Wat tijdens mijn behandelingen toegepast wordt.

Dit is een unieke combinatie omdat je op deze manier de energiebanen en de organen van zowel de ruiter als het paard kan voelen waardoor je voor beiden een behandeling op maat kunt toepassen.

De afgelopen jaren heb ik dit met succes kunnen toepassen en het is fantastisch om daarna weer een prachtige combinatie te zien rijden, wat zowel voor ruiter als paard een verademing is.

 


San Qi - Sylcar | Mesdagstraat 15, 6921 MR Duiven | Tel: 0316 - 266 222 | Mobiel: 06 - 449 268 11 | info@shiatsupraktijksanqi.nl