Bedrijven                  

                            


Met het veranderen van de regels met ingang van 2015 wordt het voor bedrijven (nog) interessanter het ziekteverzuim terug te dringen.

Zoals alle werkgevers weten betekenen zieke werknemers een hoge financiële belasting voor de onderneming. Hier kan San Qi iets voor uw onderneming betekenen.

Mensen die lange tijd thuis zitten krijg ik vaak met een paar behandelingen weer aan het werk.
Door de combinatie van de diverse therapieën zijn de effecten verbluffend bij o.a. nek-, schouder-, en rugklachten. Wat de praktijk allemaal te bieden heeft op het gebied van therapieën en voor welke klachten deze ingezet kunnen worden kunt u op de website vinden.

Samenwerking met re-integratietrajecten is ook heel goed mogelijk , samen kun je er voor zorgen dat mensen weer zo snel mogelijk, op een gezonde manier, aan het arbeidsproces kunnen deelnemen.

Ook is het mogelijk om in uw bedrijf een lezing te houden omtrent de therapieën en wat de positieve effecten hiervan zijn op lichaam en geest.

Voor verdere informatie en overleg kunt u contact opnemen met de praktijk.

       

 


 

 

 

 

 

 

 

Shiatsupraktijk San Qi | Mesdagstraat 15, 6921 MR Duiven | Tel: 0316 - 266 222 | Mobiel: 06 - 449 268 11 | info@shiatsupraktijksanqi.nl