Acupunctuur


Lichaam en geest in balans met Tsi-Mo acupunctuur.

Shiatsupraktijk San Qi van Sylvia Versteege is sinds 2001 HET adres voor
Shiatsu massagetherapie.
In juni 2011 studeerde Sylvia af als Tsi-Mo acupuncturiste.
Met deze specifieke manier van acupunctuur behaald zij zeer succesvolle resultaten.

Om de Tsi-Mo acupunctuur goed toe te kunnen passen is het van essentieel belang een goede polsdiagnose te stellen. Deze vorm van polsdiagnostiek geeft een duidelijk beeld van de toestand van de organen.

Door deze polsdiagnose zijn oude belastingen of storingen in wording haarscherp vast te stellen en te lokaliseren. Hierdoor krijgt de acupuncturiste een duidelijk beeld van de gezondheidstoestand van de patiënt waardoor zij een krachtig instrument in handen heeft om tot de juiste naaldkeuze te komen waardoor nooit meer dan twee naalden gezet zullen worden en lichaam en geest weer in balans worden gezet.

Met Tsi-Mo acupunctuur beperkt men zich niet alleen tot de hoofdmeridianen (energiebanen) maar beslaat men ook de wondermeridianen die gerelateerd zijn aan de constitutie van de mens en de homeostase.
Hierdoor krijgt de acupuncturiste veel inzicht en kan er adequaat ook op diepe problematiek worden ingegaan waardoor het mogelijk is op embryonaal niveau te werken en zelfs voorgeboortelijke trauma's te behandelen.

Klachten als o.a: whiplash, nek- schouder- rugklachten, slijmbeursontstekingen, tennisarm. Frozen shoulder, migraine, menstruatiestoornissen, bekkeninstabiliteit, reumatische aandoeningen, oedeem, blessures, burn-out etc etc zijn goed behandelbaar.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen VNT, FAGT en RBCZ waardoor de consulten meestal vergoed worden door de zorgverzekeraars.
Verwijzing van arts of specialist is niet noodzakelijk maar indien nodig zal altijd doorverwezen worden naar behandelend arts of specialist.

Bel gerust voor meer informatie: 0316-266222 of 06-44926811

 


Shiatsupraktijk San Qi | Mesdagstraat 15, 6921 MR Duiven | Tel: 0316 - 266 222 | Mobiel: 06 - 449 268 11 | info@shiatsupraktijksanqi.nl